Pozvánka na odborný seminář

Pozvánka na odborný seminář

Ministerstvo zemědělství ve spolupráci s Potravinářskou komorou ČR pořádá při příležitosti výstavy Země Živitelka odborný seminář s názvem „Proexportní aktivity Ministerstva zemědělství a setkání se zemědělskými diplomaty“, který se uskuteční dne 24. srpna 2017 od 13:00 hod. v pavilonu Z (sál č. 6) na Výstavišti České Budějovice.
Počet míst je omezen, prosíme proto o potvrzení Vaší účasti do 20. srpna 2017 na e-mail: zuzana.hercikova@mze.cz.

V rámci programu budou prezentovány možnosti podpory vývozu zemědělských a potravinářských produktů včetně navazujících technologií do třetích zemí poskytované ze strany Ministerstva zemědělství, dále budou představeny produkty institucí exportního financování (ČEB, EGAP) a postupy při jejich využívání. V neposlední řadě bude příležitost pro seznámení se zemědělskými diplomaty, kteří působí v teritoriích Ruska, Číny, Srbska, Saúdské Arábie a Libanonu. V případě zájmu o individuální konzultaci s vybraným diplomatem je třeba tento požadavek uvést při registraci na seminář.

Pozvánku a bližší informace nalezenete v odkazu níže.

http://www.apic-ak.cz/pozvanka-na-na-odborny-seminar-proexportni-aktivity-ministerstva-zemedelstvi-a-setkani-se-zemedelskymi-diplomaty.php

Zdroj: Ministerstvo zemědělství ČR